Jenis Soccer Cleats

Jenis Soccer Cleats

5 Jenis-jenis Soccer Cleats

Hot

Monday, January 1, 2018

5 Jenis-jenis Soccer Cleats

January 01, 2018 7

Spike balap duwe macem-macem kuwalitas sing kudu dikoordinasi karo gaya dolanan lan jenis lapangan. Senapan karo stub sing bisa dicopot yaiku pilihan sing bisa ditrapake, ananging pemain sing bisa main eksklusif ing sawah-sawah sing mung nggo dolanan alas kanggo koordinasi. Ing ngisor iki ana sawetara sepak bola sing bisa diakses:

Tenan lemah (FG)

Tlatah iki minangka alternatif paling misuwur lan kaputusan fungsional kanggo ngisi lapangan lapangan sepak bola. Lapangan kudu dadi lemah bumi lan suket umum. Murid-murid menehi soundness apik, sing sumringah kanggo menehi eksekusi cepet lan multi-pituduh. Nanging, murid bisa fluktuatif. Akèh-akèhé pancalan lemah tegese wis digawé minangka murid lan salah sawijine tapered utawa bladed fit minangka biola.

Tenan lemah / Buyar GRASS (FG / AG)

Kaca lemah / simulasi digawe minangka semi lan setengah proyeksi sing menehi kemampuan adaptasi apik. Kue-kue suket palsu sing ndhelikake luwih tipis, saenggo dadi utamane kanggo nyelehake sumber daya menyang alas kaki kanggo koordinasi. Dadi sing kaya mangkono, isih akeh lapangan bumi biasa. Kanggo njaga jarak strategis saka biaya investasi ing rong jinis pancingan, FG / AG Hybrids minangka jawaban becik kanggo loro permukaan sing diputer. Manuk nduweni dawa lan bentuk stud sing beda kanggo pangembangan sing luar biasa lan nambah kacepetan ing suket lan karakteristik permukaan sing simulasi.

Lemah Ground

Alternatif lemah banget luar biasa kanggo pemain sing main ing pegangan udara terbuka sing regane basah lan ora apik. Kanggo papan sing luwih entheng, wis luwih dawa murid sing menehi coveted footing malah ing permukaan troublesome. Murid-murid sing asring dianut logam kanggo menehi kekuatan paling gedhé. Tambahan, paling bisa dicopot kanggo nggedhekake daya adaptasi paku, lan malah digunakake ing lemah utawa lemah kanthi kaku sing paling apik.

Garing / Garing Hard Diprodhuksi

Spaghetti AG / HG dicithak karo stub ing angka sing luwih dhuwur sing sumebar kanthi cepet lan dawa. Iki menehi pujian sing disenengi ing permukaan sing gampang diputer. Salajengipun, piyambakipun sanget kenceng sanget kangge tetep dangu, sanadyan nalika kerep diputer ing kondisi lemah. Stub elastis hard menehi solidness lan support luar biasa.

Indoor

Spike ing njero ruangan iku kaputusan kanggo muter ing kantor rekreasi njero ruangan utawa pusat rekreasi. Manuk ora nduweni kancing asli lan nyorotake outsole level sort elastic. Lagi direncanakake nganggo irisan profil sing luwih murah lan entheng kanggo menehi solace sing bener lan eksekusi kanggo bola spilling lan mlaku. Proyektor iki katon kaya patung tenis khas.
Read More